Je hebt misschien veel Google Play cards, maar je wilt ze niet gebruiken. Je wilt ze ook niet laten verlopen. Wat doe je dan? Je kunt je Google Play card inwisselen voor geld. Ga op zoek naar een geloofwaardige website voor het uitwisselen van cadeaubonnen. Deze website koopt jouw ongebruikte cadeaubonnen. Op deze site kun je je cadeaubonnen dus verkopen. Vervolgens wordt het geld op je bankrekening gestort. Houd er echter rekening mee dat het geldbedrag dat je ontvangt lager is dan de waarde van je Google Play cards. Je verkoopt je card namelijk op een site die deze weer doorverkoopt. Hoe verkoop je je Google Play cards? Lees hier verder!

Hoe werkt deze site?

Je kunt verschillende websites vinden om cadeaubonnen uit te wisselen. Een van de meest aanbevolen websites is Wissel. Zodra je deze site bezoekt, hoef je alleen maar een online formulier in te vullen. Deze website stuurt een aanbieding naar jouw e-mail. Als je akkoord gaat met het aangeboden bedrag, zal deze site het geld op je bankrekening storten. Naast het inwisselen van je cadeaukaart met contant geld, kun je deze ook inwisselen met een tegoed. Gebruik dit tegoed vervolgens om andere cadeaubonnen te kopen die je mogelijk nodig hebt.

Waar moet je aan voldoen?

Elke site voor het uitwisselen van cadeaubonnen kan andere vereisten hebben. De meest voorkomende eis is de minimale waarde van de cadeaubonnen. Sommige ruilsites willen de cadeaubon alleen ontvangen met een minimale waarde van € 5. Zorg er bovendien voor dat de cadeaubon nog geldig is. De site voor het inwisselen van cadeaubonnen ontvangt geen verlopen vouchers en cadeaubonnen. Na het inwisselings- en verificatieproces ontvang je het geld.

Je Google Play cards inwisselen voor geld

Als je ongewenste Google Play cards hebt, kun je deze beter inwisselen voor geld. Geld is nuttiger dan cadeaubonnen. Je kunt het gebruiken om alles te kopen wat je nodig hebt. Dus, wil je wat extra geld op de bank? Ga dan naar een geloofwaardige website zoals Wissel voor het uitwisselen van cadeaubonnen. Zijn er dingen onduidelijk? Neem dan contact op met de klantenservice van de website om meer informatie over het inwisselproces te vragen en begin meteen met het inwisselen van je Google Play cards!