Hoe ga je naar Culemborg?

Culemborg is wel makkelijk te bereiken, want het is niet echt overgelegen.

Je kunt via de A15 binnen 42 minuten in Culemborg zijn, dit komt doordat allebei de locaties in Gelderland liggen. Gelderland is aan de andere kant ook wel de grootste provincie, dus alles ligt wel wat verder uit elkaar. Culemborg ligt namelijk wel wat meer naar Utrecht toe, het ligt dus wel helemaal aan de andere kant van Gelderland. 

Maar via de A15 ben je er op zich nog wel redelijk snel dat komt ook wel doordat het een snelweg is en je daarop veel harder kan dan normaal, dus dat helpt dan ook wel weer. Met die snelheid ben je dan dus ook veel sneller op de locatie.

Daarnaast ligt het dan ook nog aan het verkeer, want soms is het drukker op de weg en soms is het minder druk, dit heeft dus ook wel redelijk wat impact op de reis tijd.

Naast de drukheid op de weg ligt het misschien ook wel aan de auto die je gebruikt, want sommige auto’s kunnen sneller. Daarnaast zijn sommige auto’s ook wat comfortabeler waardoor je misschien sneller moet stoppen om even een pauze te nemen, maar dit geldt meer voor langere afstanden, want drie kwartier in de auto valt nog wel mee.

louis-paulin-wXEogo6w3co-unsplash

Goed bereikbaar

Culemborg is dus gewoon goed te bereiken, dit is ook wel belangrijk want er wonen wel gewoon aardig wat mensen dus dan is het wel belangrijk dat iedereen in en uit de stad kan, dit is sowieso al iets wat belangrijk is in elke stad, want als je de stad niet in of uit kan heb je wel een groot probleem. Want zonder in of uitgang is het ook niet mogelijk om dingen te leveren, dit betekent dat je alles lokaal aan moet bieden en dan heb je wel een groot dorp nodig, want om alles zelf te produceren kost veel kracht. 

En is meestal ook wel onmogelijk voor een klein dorp.  Er zijn ook nog wel meer parken in Culemborg, deze parken heten De Plantage en de Zump, hier kun je dus ook van alles doen. Het gemeentekantoor van Culemborg ligt ook redelijk centraal, dit is best handig want hierdoor kan iedereen er gemakkelijk naartoe. Culemborg heeft ook best veel supermarkten.

De supermarkten in Culemborg zijn: Albert Heijn, Jumbo, Coop en de Lidl, dit zijn best wel veel supermarkten.

Vooral voor een kleine stad. Daarnaast is er ook nog een Action en een Kruidvat, deze winkels zijn best wel handig om te hebben, maar het is ook niet gek dat deze hier gevestigd zijn, omdat het nog best wel een redelijk grote stad is. En veel kleinere steden hebben deze winkels aldus het zou raar zijn als Culemborg ze niet zou hebben.

k-mitch-hodge-Fo2HDb1xsDE-unsplash