Schoonmaakartikelen zijn onmisbaar in elke huishouding. Ze helpen je om de meest vieze klusjes te klaren, zoals het schoonmaken van de keuken of het stofzuigen van de bank. Maar welke schoonmaakartikelen moet je nu precies in huis hebben? In dit blog post geven we je een overzicht van de belangrijkste schoonmaakartikelen en vertellen we waarvoor ze allemaal gebruikt kunnen worden!

Schoonmaakmiddelen:

Schoonmaakmiddelen zijn een must-have. Ze helpen je om de vuilste oppervlakken schoon te maken, zoals aanrechten of badkamers. Kies schoonmaakmiddelen die werken op basis van plantaardige ingrediënten en waarmee je milieuvriendelijk kan schoonmaken.

Stofzuiger:

Ook een stofzuiger is onmisbaar in elke huishouding. Er bestaan verschillende soorten stofzuigers, maar de meeste mensen kiezen voor een stofzuiger met zuigkrachtregeling. Dit is handig omdat je hiermee meerdere oppervlakken kan schoonmaken, zoals tapijt of harde vloeren.

Microvezeldoeken: 

Microvezeldoeken zijn ideaal om kwetsbare oppervlakken te reinigen. Ze absorberen veel water en hebben een laag schurend vermogen, waardoor ze perfect geschikt zijn om glazen oppervlakken, zoals ramen of spiegels, schoon te maken.

Scheerschuim:

Scheerschuim is een veelzijdig en krachtig schoonmaakmiddel. Het kan worden gebruikt om de meest hardnekkige vlekken te verwijderen, zoals vette vlekken op bankstellen of kookpannen. Het is  een goedkope manier om de lastigste klusjes te klaren.

Inzetborstel: 

Een inzetborstel is ideaal om moeilijk bereikbare plaatsen schoon te maken, zoals achter een radiator of in kieren tussen het meubilair. Ze zijn ook geschikt voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en hebben verschillende borstels die je kan wisselen afhankelijk van wat er precies moet worden gereinigd.

Vloerwissers: 

Vloerwissers zijn perfect om vloeren schoon te maken. Ze absorberen veel water en hebben een ruwe textuur, waardoor ze de meeste hardnekkige vlekken kunnen verwijderen. Er bestaan verschillende soorten vloerwissers, afhankelijk van wat je precies moet schoonmaken.

Floor cleaner:

Floor cleaner is een must-have als je vloeren grondig schoon wil maken. Floor cleaner verwijdert vuil en vet dat zich heeft vastgezet in de poriën van de vloer, waardoor deze er weer als nieuw uitziet. Kies een floor cleaner die zo milieuvriendelijk mogelijk is.

Window cleaner:

 Window cleaner is perfect om ramen en spiegels schoon te maken. Het verwijdert vuil en vet zonder dat er achtergebleven strepen ontstaan. Kies een window cleaner die zo milieuvriendelijk mogelijk is, zodat je de natuur ook helpt beschermen.

Allesreiniger:

Een allesreiniger is een veelzijdig schoonmaakmiddel dat je kan gebruiken om alle oppervlakken in huis te reinigen. Het is perfect voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en het kan ook worden gebruikt om kranen of badkuipen te reinigen. Kies een allesreiniger die milieuvriendelijk is.

Met deze schoonmaakartikelen in huis, ben je altijd goed voorbereid op het schoonmaken van je huis! Met de juiste producten en een goede reinigingsroutine, kun je ervoor zorgen dat je huis er altijd schoon en fris uitziet. Vergeet ook niet om elke maand de producten te vervangen, zodat ze zo efficiënt mogelijk blijven werken! We hopen dat dit blog post je geholpen heeft bij het vinden van de juiste schoonmaakartikelen voor jouw huishouding. Veel succes met het schoonmaken van je woning!  

Bron: https://bena.nl/